Wednesday, 13 July 2011

gift dari VIETNAM ...

haish .. tadi p kojo ..hari ini (13 julai 2011) semangat semacam lak den nak p opis sebab kawan opis balik dari vietnam..
ha' kenapo den semangat? haaaa .. ini yg nak cito nih coz den mengharapkan gift dari dorang ...HeHeHe ..
den ado  kirim barang .. barang apo? Ha.... da tontu botol coca cola ..  ntah apo gilo den ntah semanget lak nak kompol bondo2 tu .. especially coca cola...  ni sumo garo2 abg mie n chapit la ni .. racun den .. tp bilo dopikir2 kan balik syok jugo ..haisshhh da torjobak toruihkan jola ..
tapi kecewo lak den hari ni xdapek pulak hadiah tu ..  dio xbawak lak .. haisshhhhh .. itu yg den tgu2 tuh ..
tapi xpo, besok dio bawak ...  hari ni (13 juali 2011) totap gak dapek hadiah ...
ha ni den share sikit hadiah dari kawan opih den .. baik2 jugo dorang nih ..


Hadiah dari Brader Hadi !!!


ni pon dari dari Brader Hadi ..


Haa.. ni pulok hadiah dari Brader Rizal ..!!!

kito tunggu bisok pulak ... coca colaaaaaaaA.....


Ehem2 .. assalamualaikum ..
ha ni nak sambong cito semalam balik ni .. hari ni (14julai2011) ..
hari yang dinanti da tibo .. tepat jam sembilan suku brader hadi datang ke opis dan tanpo berlengah maso lagi taruih dio kuarkan botol coca cola yang den kirim ...
ha ni dio botol coca cola tu ... layaannnnnn...N




cube korang tengok .. botol coca cola dia... kalo nak tahu botol dio kaler pink penutup dia tu ...
tu memang original made in vietnam .. bukan senang nak dapat botol ni coz dia xde jual kat pasaraya macam kita(mengikut dari ape yg diceritakan brader hadi)
ni pon dia dapat kat kdai kaki lima di ho chi minh city ..

SEKIAN
NIZAM, 14 julai 2011 @ 6.40 pm

No comments:

Post a Comment